Баща, който в Гърция уби зетя албанец, изнасилвал дъщеря му 9

...
Баща, който в Гърция уби зетя албанец, изнасилвал дъщеря му 9
Коментари Харесай

Мъж застреля зет албанец, изнасилил дъщеря му и каза на съпругата си: Убих брат ти!

Баща, който в Гърция умъртви зетя албанец, изнасилвал щерка му 9 години, описа пред полицията по какъв начин се е решил на тази стъпка, оповестяват изданията в страната. Той нарани детето ми, аз съм татко, какво можех да направя ”, споделя той.

50-годишният Фатмир Тералари обяснява, че схванал, че нещо не е наред, когато щерка му почнала постоянно да му желае пари.

Междувременно схванал още, че известно време тя не е плащала квартирата си и решил да приказва с нея. По време на диалога 18-годишната дъщеря се пречупила и му разкрила през какъв пъкъл е минала поради 33-годишния си чичо Ерхон Пеливари, като разказала и по какъв начин той я е бил изнасилвал.

„ Тя ми описа всичко, през което е предходна, а по-късно ми сподели, че той има записи и видеа, поради които я изнудва и й взема пари ”, споделя бащата.

Всъщност той стигнал до такава степен да я изнудва през последните 8 месеца, като й искал 3 хиляди евро, с цел да не разгласява интимните им фотоси и видеа дружно.

Бащата Фатмир Тералари и убитият Ерхон Пеливари

Гръцките медии съобщават, че бащата, когато научил какво ужасяващо нещо се е случвало с дъщеря ме, споделил, че ще се погрижи за всичко.

Бащата на изнасилваното момичето има три деца от първия си брак, като с втората си брачна половинка и сестра на убития има една щерка. Изнасилваното момиче е от първия му брак.

Мъжът отишъл в къщата, взел карабината си и помолил жена си да се обади на брат си и да му каже, че мъжът й има щета в колата на пътя и го вика за помощ.

Впоследствие, при идването, двамата се скарали. След това бащата на момичето блъснал с дръжката на оръжието албанеца в лицето, до момента в който той се опитвал да му вземе оръжието, след което го прострелял.

След като го умъртвил, бащата се обадил в полицията и съобщил за стореното.

Когато полицията пристигнала на мястото на случая, разкрила тяло с пострадвания по лицето и огнестрелна рана в гърдите.

Сестрата на убития е декларирала пред полицията, че брачният партньор й се обадил по телефона и й казал: „ Аз убих брат ти ”. Тя също по този начин твърди, че не е знаела за малтретирането на дъщерята на мъжа си от първия му брак.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР